Studentsko Preduzeće na trećem Supply Chain Forumu

Studentsko Preduzeće je zajedno sa nekoliko start-up kompanija imalo priliku da se predstavi na trećem Supply Chain Forumu, koji je održan u Crowne Plazi u Beogradu.

Na ovom forumu okupilo se više od 250 učesnika iz regionalnih i internacionalnih kompanija, koji su imali priliku da kroz interaktivne panele, diskusije, kao i razmenu iskustva i primera dobre prakse, prošire svoje znanje i upoznaju se sa trendovima u oblasti lanca snabdevanja.

Jedan od najvećih iznenađenja na ovom forumu bio je Digitalni Sat koji je predstavilo Studentsko Preduzeće. Sat je izrađen posebno za ovaj događaj i predstavlja inovativan proizvod koji spaja tradicionalni digitalnii prikaz sata sa modernim dizajnom i tehnologijom.

Sat radi sa 8 step motora povezanih na zupčanike koji pokreću "Lestvice" koji sakrivanjem određenih delova narandžaste podloge formiraju brojeve. Izrada sata je bio složen i dugotrajan proces, jer je za proizvodnju prototipa korišćen 3D štampač. Ipak, trud se isplatio, jer su svi prisutni na forumu bili oduševljeni Digitalnim Satom i iskazali su veliko interesovanje za ovaj proizvod.

Digitalni Sat je izrađen od kvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Svi prisutni na forumu su bili zainteresovani za sat, koji je privukao pažnju svojim jedinstvenim izgledom i funkcionalnošću.

Nakon uspešne prezentacije na Supply Chain Forumu, članovi organizacije su veoma optimistični u pogledu budućnosti, jer ovaj proizvod predstavlja još jedan korak napred u razvoju Studentskog Preduzeća.

2023-03-31 10:40:40