Tvojih 5 minuta za uspeh – Execom

Studentsko preduzeće po prvi put  organizuje događaj “Tvojih 5 minuta za uspeh” koji podrazumeva simulaciju razgovora za posao (intervju) sa HR stručnjacima iz različitih kompanija.

Simulacije intervjua služe da vam omoguće da uvidite kako će izgledati vaš razgovor za posao u budućnosti, na koji način da se pripremite, šta je ono što je bitno kako bi razgovor dobro prošao.

Svaki razgovor trajaće 20 minuta, u okviru kojih ćete dobiti i povratnu informaciju o svom intervjuu I CV-ju.

Execom

Execom je softverska kuća koja posluje od 1995. godine kao potpuno nezavisan solution provider sa pretežno stranim klijentima i sopstvenim R&D odeljenjem. Naš portfolio projekata je veoma širok – od telekomunikacione industrije, preko automatizacije hardverskih komponenti za hemijsku analizu, pametnih kuća, nadgledanja sistema za proizvodnju čiste energije i IoT rešenja, do bankarstva i finansija. Najviše projekata radimo u C#, Javi i C++, a bavimo se i Mobile i Web razvojem. Zaposleni u Execomu rade u različitim domenima i svaki novi projekat je odlična prilika za učenje i primenu novih tehnologija. S obzirom na individualni pristup profesionalnom razvoju, Execom gaji kulturu učenja i deljenja znanja i konstantnog napredovanja. Naši IT eksperti su govornici na inostranim konferencijama, osvajači nagrada na hakatonima, timski igrači posvećeni svom poslu i kolegama, vrsni poznavaoci svog domena i projekata i edukatori mlađih generacija. Studentske prakse organizujemo tokom cele godine i imamo razvijen program stipendiranja. Uobičajeno trajanje prakse je 160 radnih sati, tj. četiri radne nedelje. Nakon prijave, kandidati dolaze na razgovor i upoznavanje, sledi testiranje, a na osnovu položenog testa pozivamo ih na upoznavanje sa potencijlnim mentorom, te dolaze na praksu. Studenti tokom prakse imaju mentora, u dogovoru sa kojim se raspoređuju na projekte u zavisnosti od svojih interesovanja, prethodnih znanja i oblasti u kojima bi želeli da napreduju. Najčešće su u pitanju interni projekti na kojima rade samostalno ili u grupi od dva do tri studenta. Svaki student može da očekuje osmišljenu i svrsishodnu praksu, tokom koje stiče realan osećaj o radu u Execomu, našoj kulturi, kao i izazovima i uzbuđenjima koji ih čekaju tokom karijere.

Možete se prijaviti putem linka:https://goo.gl/forms/LYPx72BjQRF0TKQ12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *