Tvojih 5 minuta za uspeh – Neoplanta

Studentsko preduzeće po prvi put  organizuje događaj “Tvojih 5 minuta za uspeh” koji podrazumeva simulaciju razgovora za posao (intervju) sa HR stručnjacima iz različitih kompanija.

Simulacije intervjua služe da vam omoguće da uvidite kako će izgledati vaš razgovor za posao u budućnosti, na koji način da se pripremite, šta je ono što je bitno kako bi razgovor dobro prošao.

Svaki razgovor trajaće 20 minuta, u okviru kojih ćete dobiti i povratnu informaciju o svom intervjuu I CV-ju.

6 (1)

Od davne 1885. godine, Neoplanta je od malog proizvođača mesnih proizvoda postepeno izrasla u visoko razvijenu prehrambenu kompaniju u čijim proizvodima danas uživa veliki broj potrošača.

Posluju kao savremena, tržišno orijentisana kompanija, pripremajući proizvode u skladu s najvišim zdravstvenim i higijenskim standardima. Dugogodišnja usmerenost ka proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda uz korišćenje tradicionalnih receptura i odabir najfinijih komada mesa, čine da Neoplanta postane sve bliža cilju, a to je pozicija apsolutnog lidera u mesnoj industriji na tržištu regiona.

Prekretnica u poslovanju događa se oktobra 2007. godine, kada Neoplanta ulazi u sastav kompanije Nelt, vodeće distributerske kuće i provajdera logističkih usluga na teritoriji Južnog Balkana za vrhunske svetske brendove kao sto su Procter & Gamble, Kraft, Wrigley, SSL International, Dr. Oetker i drugi. Za Neoplantu je to bio značajan momenat, jer uz snagu distributerske mreže Nelta beleži nagli rast prodaje u Srbiji i regionu, otvarajući vrata novih tržišta širom sveta. Danas Neoplanta ima i sopstveni lanac maloprodajnih objekata, a u našim prepoznatljivim proizvodima uživaju i potrošači širom Kine, Ruske Federacije, Angole, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Možete se prijaviti putem linka: https://goo.gl/forms/LYPx72BjQRF0TKQ12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *