Tvojih 5 minuta za uspeh – Continental

Studentsko preduzeće po prvi put  organizuje događaj “Tvojih 5 minuta za uspeh” koji podrazumeva simulaciju razgovora za posao (intervju) sa HR stručnjacima iz različitih kompanija.

Simulacije intervjua služe da vam omoguće da uvidite kako će izgledati vaš razgovor za posao u budućnosti, na koji način da se pripremite, šta je ono što je bitno kako bi razgovor dobro prošao.

Svaki razgovor trajaće 20 minuta, u okviru kojih ćete dobiti i povratnu informaciju o svom intervjuu I CV-ju.32349631_1899376297028421_8793504909275168768_n

Sa prihodima od prodaje od preko 44 milijarde evra u 2017. godini, Continental spada među vodeće dobavljače u auto industriji i u kompaniji trenutno radi preko 235 473 zaposlenih u 554 lokacija u 61 zemalja širom sveta.

ContiTech divizija se ubraja među vodeće specijalizovane proizvođače tehničkih proizvoda u sektoru gume (isključujući automobilske gume). Divizija ContiTech razvija i proizvodi funkcionalne delove, komponente i sisteme za automobilsku industriju i druge važne industrije. Proizvodi ContiTech koriste se svugde gde industrija traži sveobuhvatna rešenja koja su i ekonomična i prihvatljiva za životnu sredinu. Kroz naše znanje i ekspertizu u oblasti materijala svojim klijentima nudimo po meri prilagođena rešenja problema. Naš fokus je da što pre i što efikasnije ponudimo visokokvalitetna nova razvojna postignuća i najbolju moguću podršku svojim klijentima na licu mesta. Svoja iskustva u različitim oblastima i industrijama iz čitavog sveta uspešno koristimo za neprestani razvoj svojih komponenti, sistema i usluga. Upravo zato su proizvodi ContiTech tako svestrani. Continental u Srbiji, sa sedištem u Subotici, se bavi proizvodnjom cevi za automobilsku industriju, kao i proizvodnjom creva za ugradnju u komercijalna i industrijska vozila, koje omogućavaju protok različitih tipova fluida. VolksWagen, Audi, BMW, Porsche, Renault, Mercedes, Volvo, Scania, Deutz, Fendt samo su neka od imena klijenta sa kojima imamo dugogodišnju uspešnu saradnju. Fabrika u Subotici počela je sa radom tokom 2012. godine i trenutno zapošljava blizu 1000 zaposlenih.

Možete se prijaviti putem linka:https://goo.gl/forms/LYPx72BjQRF0TKQ12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *