Tvojih 5 minuta za uspeh – Hutchinson d.o.o.

Studentsko preduzeće po prvi put  organizuje događaj “Tvojih 5 minuta za uspeh” koji podrazumeva simulaciju razgovora za posao (intervju) sa HR stručnjacima iz različitih kompanija.

Simulacije intervjua služe da vam omoguće da uvidite kako će izgledati vaš razgovor za posao u budućnosti, na koji način da se pripremite, šta je ono što je bitno kako bi razgovor dobro prošao.

Svaki razgovor trajaće 20 minuta, u okviru kojih ćete dobiti i povratnu informaciju o svom intervjuu I CV-ju.

2

 

Hutchinson je francuska kompanija koja ima više od 160 godina dugu tradiciju sa operacijama u 25 zemalja širom Evrope, Azije i Amerike. Hutchinson je globalni lider u kontroli vibracija, upravljanja fluidima i zaptivanjima. Proizvodi, kao što su antivibracioni nosači, zaptivači, creva, priključci na laktovima i oblikovani gumeni delovi poboljšavaju udobnost i sigurnost na različitim tržištima. Danas se ova rešenja nalaze širom sveta, u automobilima, avionima, brzim vagonima, raketama i podmornicama.
Fabrika Hutchinson u Rumi je počela sa proizvodnjom u februaru 2016. god. U Srbiji ima 2 divizije – FUEL gde se proizvode plastična creva za gorivo i WATER gde se proizvode gumena creva za rashladni sistem automobila. Kupci Hutchinson-a su inostrani renomirani proizvođači: Reno, Peugeot, Mercedes, Land Rover, Suzuki, Ferrari, Volvo, Jaguar, Fiat i drugi. Fabrika u Rumi trenutno broji više od 800 radnika, a očekuje se zapošljavanje još 400 radnika.
Hutchinson je deo Total Grupe. U skladu sa kodeksom ponašanja, Total poštuje sve principe i internacionalne konvencije vezane za bezbednost i zdravlje na radu, zaštitu životne sredine, kvalitet i socijalnu odgovornost!

Možete se prijaviti putem linka: https://goo.gl/forms/LYPx72BjQRF0TKQ12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *