Kako naši članovi pišu seminarske radove

Pisanje seminarskih radova je nešto što čeka svakog studenta. A, ukoliko ste student na inženjerskom menadžmentu, onda se mora desiti da ovaj seminarski pišete o nekom preduzeću.

download

Mnogima i sam izbor preduzeća predstavlja problem, kako god, to ne mora biti slučaj i za članove Studentskog preduzeća.

Primer ovoga jeste naš član, Boško Petrović, koji je imao priliku da piše o radu Studentskog Preduzeća već dva puta, prvi put iz predmeta Proizvodne i uslužne tehnologije, a zatim, u trećoj godini, iz Proizvodnih sistema.

Oba puta je pisao seminarski o proizvodu na kojem smo tada radili, Soleru.

IMG_9437

Kako on kaže, pisanje seminarskog rada o radu Studentskog Preduzeća bilo je dosta lakše u odnosu na ostale seminarske radove koje je pisao, a faktori koji su mu to pisanje činili lakšim bili su činjenica da je i on sam bio deo procesa rada preduzeća o kojem je pisao, kao i to što je, za bilo kakva pitanja, mogao da se obrati svojim kolegama, koje bi tačno znale šta mu treba. Takođe, Boško napominje da se rad u Studentskom Preduzeću umnogome poklapa i sa nekim zahtevima seminarskog rada, što dodatno olakšava njegovo pisanje.

Takođe, član našeg preduzeća koji je pisao seminarski na temu rada u Studentskom preduzeću, jeste i Lazar Petrović. On je pisao rad o našem drugom proizvodu, Kondomatu za predmet Tehnologija montaže. Prema njemu, daleko je lakše pisati rad na osnovu nekog proizvoda koji poznaje do detalja, a takođe mu i pomaže da spoji praksu sa teorijskim znanjem.

IMG_2222

Ono što je kod njih dvojice, a i kod naših ostalih članova koji su pisali seminarske slično, jeste to da bi se složili da rad u Studentskom preduzeću omogućava mnogo lakši i zabavniji pristup samom pisanju seminarskog zahvaljujući tome što su i sami bili u prilici da rade na onim proizvodima.

 

Siniša Pavković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *