Moj prvi susret sa marketingom

Petak veče.

Odlučim da ostanem kod kuće i onako vrtim kanale na tv-u i naletim na strava zabavan film. Kokice, omiljeno ćebence, gasim svetlo, mozak na off. Taman ideee najzanimljivija scena, da li će se sve rešiti?!…Iiiii reklame. Reklame, reklame, reklame. Dobrih dvadesetak minuta, dovoljno da zaboravim šta sam uopšte gledala….

Sreda. Druga godina, prvi semestar.

Dolazim na predavanja, a amfiteatar pun. Ulazi profesorica Slavka Nikolić.Nastaje mir u amfiteatru, a ona uspeva da privuče pažnju i onih studenata koji obično beže u poslednje redove da bi mogli da rade sve drugo, sem da prate predavanja.
Od tog dana i tog prvog predavanja profesorice Slavke, ja počinjem da shvatam da marketing nisu samo reklame na tv-u, nego nešto mnogo više od toga. Počinjem da razumem njihovu suštinu, suštinu epp-a, promocija. Tada sam se prvi put srela sa marketingom. I to je, mogu vam otkriti svoju tajnu, bila ljubav na prvi pogled.

26754176_1836566833309368_996396527_n
Marketing je postao moj omiljeni predmet tokom studiranja, zahvaljujući profesorici Slavki, njenom trudu da nam približi marketing i da nas nauči da se na pitanje: „Je l’ me voliš?!“, ne može odgovoriti: „PA volim“ 😀

Ništa ne bi bilo isto bez divne asistentkinje Jelene Stanković. Sigurno jedne od omiljenih predavača svakog studenta na FTN-u. Čak i kada mi nije bilo ni do čega zbog brojnih obaveza na fakultetu, morala sam da odem na njene vežbe i prosto rečeno uživam u njenoj energiji i znanju koje nam prenosi.

Moj prvi, pravi „susret“ sa marketingom je zapravo bio ove godine.

Kada sam primljena u Studentsko preduzeće i postala deo funkcije marketinga. Dobila sam mogućnost da napravim jedan značajan korak u toku svog studiranja. Ovo je za mene bio pravi izazov, ali i idealna prilika da na svoje teorijsko znanje o marketingu dodam praksu i steknem jedno novo iskustvo. Isto tako, prilika da radim u jednom divnom okruženju koje čine divni ljudi. Nadam se da ću tokom angažovanja u SP naučiti dosta toga i da ćemo uraditi puno zanimljivih i korisnih stvari, koje će mi koristiti kako u daljem školovanju, tako i sutra u poslu.

26827634_1836567529975965_591213762_o

A vi ,dragi moji, ostanite sa lepim mislima do sledećeg puta. :)

 

Autor: Tamara Biorac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *