SP na Maker Fest-u

Maker Fest održan je 03.06.2017. u Novom Sadu, a Studentsko preduzeće imalo je zadovoljstvo ne samo da prisustvuje ovom događaju već i da bude jedan od izlagača. Organizatori Maker Fest-a želeli su da po ugledu na jedan od najpopularnijih sajmova u svetu Maker Fair naprave manifestaciju u Srbiji kojoj će osnovni cilj biti da predstavi kakav nas svet očekuje pod uticajem novih tehnologija.Screen Shot 2017-06-07 at 1.53.23 PM

Prilika da se nađemo na istom mestu sa različitim obrazovanim institucijama, udruženjima, FabLab-ovima, tehničkim sekcijama i kompanijama koje se bave proizvodnjom i primenom opreme iz sfere najnovijih tehnologija veoma nas je obradovala i sa nestrpljenjem smo čekali subotu, dan izlaganja.

Posetiocima smo predstavili našu organizaciju, način na koji radimo kao i naše proizvode, ali u prvi plan zbog same tematike događaja stavili smo proizvod Soler. Kao što smoScreen Shot 2017-06-08 at 7.06.30 PM već navikli solarni punjač privukao je dosta pažnje. Mlađe posetioce zanimalo je kako funkcioniše 3D štampa i koliko brzo mogu da dopune svoje telefone pomoću našeg uređaja, dok je one starije više zanimala sama konstrukcija uređaja i proces reciklaže baterija laptop računara koje smo iskoristili u proizvodnji Solera.

“Organizacija besprekorna, dosta zanimljivih izlagača, a što se tiče posete našem štandu i same  zainteresovanosti posetilaca bilo je više od očekivanog. Posetioci su bili znatiželjni i postavljali razna pitanja. Iznenadili su se samom idejom i jedno od čestih pitanja bilo je da li mogu da kupe naš proizvod Soler.” Lazar Petrović, funkcija proizvodnja SP20170603_152754

Pored druženja sa gostima podjednako smo uživali i u druženju sa ostalim izlagačima, razmenili smo iskustva, ideje i ujedno motivisali jedini druge da nastavimo da kreiramo proizvode budućnost.

Maker Fest bilo je sjajno, vašem pozivu ćemo se uvek rado odazvati!

 

Autor: Sanja Dimitrijević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *