1ooo. pratilac fejsbuk stranice je Jovana Škuletić

20170601_153611Nedavno je naša fejsbuk stranica proslavila mali jubilej. Naime, dobili smo 1000. pratioca! Kako smo pre određenog vremena nagradili i 500-tog člana, kolegu sa Softverskog inženjerstva i informacionih tehnologija, naša želja je bila da se običaj ponovi.

Srećni dobitnik je studentkinja druge godine Arhitekture Jovana Škuletić. Za nju smo pripremili poseban poklon koji će joj sigurno biti od koristi. Majica, termos, privezak, futrola za index, bedž, fascikla i hemijska, idelan spoj da obraduje svakoga. Dogovorili smo susret sa njom kako bismo joj uručili poklon, a nismo mogli da joj ne postavimo dva pitanja.

Kako si došla do toga da zapratiš stranicu Studentskog preduzeća?

20170601_150923Jovana: Jedan dan mi je na početnoj stranici izašao vaš solarni punjač. Istog trena me je zainteresovala priča o Soleru i vama kao organizaciji. Morala sam da posetim link posle čega sam želela da vas zapratim.


Kako si reagovala kada ti je stigla poruka u kojoj smo ti saopštili da si 1000. pratilac i da ćeš dobiti poklon od nas?

Jovana: Jako sam se obradovala jer do sada nikada nisam ništa osvajala. Takođe, malo sam bila i razočarana. Pomislila sam, zar sam tek 1000. pratilac, zašto oni nemaju više? (smeh) Sve u svemu, ulepšali ste mi dan!

Nama je još draže da si baš ti osoba koju smo nagradili i ovom prilikom ti se zahvaljujemo što si postala deo naše male armije.

Autor: Zorana Radovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *