Neformalno druženje

img_2112Čovekova osnovna funkcija je rad. Da stvara, da iskoristi svoj kapital kreativnost, mehaničke snage i inteligenciju. Da usmeri i izgradi budućnost budućim naraštajima i ostavi u amanet bolji svet i lepšu sredinu.  Lepo je sve to, ali ponekad nije na odmet opustiti se.

Iza nas je veoma uspešna godina. Velike korake smo napravili, i učvrstili temelje za budućnost. Rezultati su vidljivi, a mi smo odlučili da u susret praznicima, proslavimo i uspehe i novogodišnje praznike.

Iako je „stara“ postava već mnogo puta bila na druženju, novi članovi prvi put su imali priliku da se sa ostalim članovima upoznaju i van kancelarije u neformalnom tonu.

img_2116Članovi Studentkog preduzeća su među najvrednijim studentima FTN-a, ali itekako znaju kako da se provedu. Bitno je da ima smeha, a za ostalo je lako. Ekipi SP-a omiljena su mesta gde pored opuštene atmosfere mogu i da odigraju koju interaktivnu igiricu. Tako smo bili u ,,Mitinom sokačetu“, i odmerili snage u pikadu i stonom fudbalu i to u dubl konkurenciji. Neki su pokazivali svoje iskustvo, dok su poneki po prvi put okušali svoju sreću u navedenim disciplinama.

img_2128Odlučili smo da posetimo i, do sada neviđenu kod nas, Ledenu šumu. Klizalište u samom srcu Novog Sada, i testiramo svoje klizačke sposobnosti. Malo je reći da je bilo epski. Određeni članovi su pokazali da su i na tom polju izvanredni, dok su drugi pokazali… Pa, svoje komične sklonosti. Ono što je najbitnije da se niko nije povredio. Naše veštine su zabeležene i kamerom, a sam video ćemo da podelimo sa vama u narednom periodu.

Nakon sportskih avantura, posetili smo i dobro staro Studentsko udruženje ,,Ljubica i Marko“, jer nema ništa bolje od pesme i muzike, da poveže ljude i zbliži ih.

Kada se ugovori mesto i vreme neformalnog druženja, svi znamo da nas čeka mnogo smeha. Tih nekoliko sati proleti za čas, a tužni odlazimo svojim kućama. Zaista je ovako, jer je suština svakog dobrog tima koji funkcioniše kao jedan, uzajamno poverenje.

            „Prijateljstva stečena u Studentskom preduzeću traju i mnogo godina nakon njega“. Sasvim smo sigurni da će i ova generacija nastaviti ovu tradiciju.“

Autori: Zorana Radovanović i Petar Masleša

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *