Milica i Milan – pobednici kampanje „SPramovanje“

Milica Đurić i Milan Nedeljković - kampanja SPramovanjeJednom sasvim običnom, moglo bi se reći sumornom danu, 21. decembru, članovi marketing tima Studentskog preduzeća  uspeli su da daju prazničnu notu svojom novogodišnjom kampanjom pod nazivom „SPramovanje“.  Svi zainteresovani studenti i profesori su u holu Fakulteta tehničkih nauka pozirali iza novogodišnjeg rama fotografu Aleksandru Anđeloviću i tako sebi obezbedili mesto u nagradnom takmičenju.Pokloni ispod jelke, pobednici nagrađeni

Fotografije svih učesnike bile su objavljene na našoj Facebook stranici i za samo nedelju dana slike je pogledalo preko 25 000 ljudi! Mi smo oduševljeni postignutim uspehom ove kampanje, koji je samo još jedan od potvrda da se dobar glas daleko čuje.

Pobednici kampanje Spramovanje, Milica i MilanNakon drugog dana glasanja četiri prijatelja su prešla u vođstvo i između njihove dve fotografije se vodila prava bitka. Njih je u stopu pratio i naš kolega, Miloš Adamović, sa najoriginalnijom fotografijom: on i fotografija njegovog prijatelja, ujedno i našeg člana, koji nije bio u mogućnosti da prisustvuje fotografisanju lično. Međutim, trećeg dana je došlo do interesantnog preokreta, kada su Milica Đurić i Milan Nedeljković podelili svoju fotografiju sa prijateljima uz opis: „Ako pobedimo, idemo u Dubai na doček!!! 😀 Podržite, braćo i sestre!!!“. Iako je bilo jasno da je u pitanju šala, odziv na njihovu molbu je bio neverovatan. Nakon 7 dana glasanja oni su i bili naši ubedljivi pobednici!

Naša želja je bila da studente koji pobede vratimo u detinjstvo, najlepši period kada su se radovali svakoj Novoj godini i pažljivo pripremljenim Deda Mrazovim paketićima! Na kratko smo preuzeli ulogu Deda Mraza i pripremili pune vreće najlepših slatkiša i slaniša za naše pobednike. Milica , kao veliki ljubitelj slatkiša, bila je posebno oduševljena poklonom.

Iako su studenti Prirodno-matematičkog fakulteta, Milica i Milan su se našli u pravo vreme na pravom mestu, prilikom odlaska u njihovo omiljeno mesto za pauzu- Mašinac. Puni entuzijazma su pristali da se fotografišu i zato nam je posebno drago što su baš oni naši pobednici!

Nadamo se da su učesnici uživali barem upola kao i mi i unapred se radujemo budućim kampanjama! Još jednom se zahvaljujemo Aleksandar Anđelović Media!

Autor: Milica Žunić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *